Coaching Műhely

Érted, a céljaidért.

Business és karrier coaching ülések

Budapesten vagy online az ország bármely pontjáról

60 perc/konzultáció

BUSINESS ÉS KARRIER COACH

BEMUTATKOZÁS

Borsodi Petrának hívnak, okleveles business és karrier coach vagyok. Eredeti szakmámat tekintve fordító és tolmács, tanulmányaim során a német az első, az angol a második munkanyelvem volt, az idegen nyelvek azonban a későbbiekben a szakmai életem eszközei lettek csupán, és végül nem ebben teljesedtem ki. Dolgoztam fordítóirodában, beszerzésen is, majd újabb tanulmányok után a HR kristályosodott ki előttem, mint lehetséges szakmai terület.

Jelenleg közel 10 éves HR (toborzás, kiválasztás, employer branding) tevékenység mellett a vezetői lét kihívásait is megélem a mindennapokban. A coachinggal a HR-es munkám során találkoztam. A coaching felfedezése megmutatta, hogy létezik egy terület, mely magában foglal mindent, amiben hiszek: kérdések, célok, pozitív hozzáállás, jövőorientált szemlélet, proaktivitás.

Számomra a legnagyobb szakmai siker, ha egy coaching folyamat után ügyfeleim életminősége javul és rájönnek, mennyi mindent tehetnek ők is saját magukért.

Sikeres pályaváltóként, munkába visszatért anyaként és nagyvállalatnál dolgozó csoportvezetőként önazonosan tudom segíteni ügyfeleimet business- vagy karrier coaching folyamataimban, kiegészítve a szakmai, elméleti ismereteket a valós tapasztalataimmal. A Coaching Műhely létrejötte lehetővé teszi számomra, hogy minél több érdeklődőhöz eljusson az üzenetem, miszerint segítséget kérni ugyan nem egyszerű, de nagyszerű dolog és a coaching remek lehetőség arra, hogy valaki megtalálja egy helyzetre a számára legmegfelelőbb, minden szempontból legoptimálisabb megoldást.

Szolgáltatások

Business Coaching

A business coaching az üzleti élet kihívásaiban nyújt segítséget vezetőknek, szakembereknek egyaránt. A business coaching olyan célorientált, több alkalmas ülésekből álló folyamat, mely során a coach végigkíséri ügyfele, vagyis a coachee útját, segít tisztázni a célt, valamint a hozzávezető út egyes lépéseit olyan témákban, mely a munkahelyi, szakmai dolgokat illeti.

Karrier Coaching

A karrier coaching a business coaching egyik speciális fajtája, amikor a coach karrierépítéssel, pályaválasztással, esetleg pályamódosítással kapcsolatos témákban segíti ügyfelét. A karrier coaching is többalkalmas folyamat, melyben olyan témákat is érintünk, mint munkaerőpiaci helyzet, erősségek, erőforrás-tervezés, munkaérdeklődés.

Mini karrier tanácsadás

A Mini karrier tanácsadás egy 3 alkalmas csomag, ha célzottabb segítségre van szükséged az álláskeresés során:

  • Álláskeresési stratégia tervezése
  • CV tanácsadás, motivációs levél elkészítése/Linkedin profil
  • Interjú felkészítés

 

Legfrissebb Blog cikkek

1. rész – Közgazdász multivilágból a sportlegendák közé

1. rész – Közgazdász multivilágból a sportlegendák közé

Isti 35 éves férj és családapa, jelenlegi hivatása szerint pedig sportriporter. Jó szó erre a hivatás, bátran használható az ő esetében, hiszen az interjú készítése közben olyan lelkesedéssel beszél a mindennapi feladatairól, a sportriporteri pályához vezető útról,...

bővebben
Karrierváltás – motiváló történetek a mindennapokból

Karrierváltás – motiváló történetek a mindennapokból

Október hónap egy újdonságot hozott a Coaching Műhely életében, hiszen elindul a karrierváltással kapcsolatos új cikksorozat, melyben valódi történeteket olvashattok interjú formájában. Fogadjátok szeretettel ezt a mini sorozatot, hiszen ezeket a valódi példákat olyan...

bővebben
Karrierváltás – de hogyan?

Karrierváltás – de hogyan?

A karrierváltás olyan nagy témakör, hogy több oldalról is érdemes megvizsgálni, hiszen nem kevés energiát igényel az embertől. Októberi bejegyzésemben erre a folyamatára tekintek rá, hogy minél gördülékenyebben sikerüljön és ne legyen csalódás a vége, hiszen nagyon...

bővebben
A hatékony álláskeresés alapjai

A hatékony álláskeresés alapjai

Ősszel intenzívebb időszak köszönt be az álláspiacra: több tényező is alakítja ezt a tendenciát, ráadásul a munkaerőpiac változóban van, egyre fontosabb lesz, hogy az álláskeresést tudatosan csináljuk. Mitől lesz sikeres a munkakeresés? Melyek azok a technikák,...

bővebben
Szabadságra mentem… vagy mégsem?

Szabadságra mentem… vagy mégsem?

A nyári szabadságolásoknak kétségkívül augusztus a legaktuálisabb hónapja. Szabi, pihenés, kikapcsolódás… valóban meg tudjuk élni ezt az év bizonyos szakaszaiban? Mit jelent a szabadság munkaszervezés szempontjából az egyénnek és mit a csapatnak, akikre a helyettesítés van bízva? Mennyi időre tudunk, vagy éppen merünk szabadságra menni nyáron?

bővebben
Hogyan válassz magadnak coachot?

Hogyan válassz magadnak coachot?

Első cikkemben azt szedtem össze, mely szempontokat érdemes végiggondolni és figyelembe venni coachunk kiválasztása során. Nem egyszerű feladat ez, hiszen ha még nem vettünk részt coaching folyamatban, nehéz meglátni a lényeges pontokat. Az eredményes coaching folyamat ezzel a lépéssel kezdődik, így érdemes rá időt szánni. Jöjjenek a konkrét tippek, szempontok a megfelelő szakember kiválasztásához!

bővebben